Kuoron tuki ry

Tampereen lapsi- ja nuorisokuoron tuki ry on perustettu vuonna 1991. Sen tehtävänä on ja ylläpitää harrastusta, lapsikuorotoimintaa Tampereella, tukemalla kahta kuoroa: Tampereen Lapsikuoroa ja -Nuorisokuoroa . Kuorojen olemassaolo vaatii taustalle kuorolaisten vanhemmista koostuvan ”moottorin”, joka huolehtii paitsi taloudellisesta puolesta myös kuorojen toiminnan käytännön järjestelyistä.

Tuki ry kerää varoja kuorojen toimintaan kuorojen lukukausimaksuina, Tampereen lapsi- ja nuorisokuoron tuki ry:n jäsenmaksuina sekä konsertti- ja myyntituloina. 
Tampereen kaupunki on myös vuosittain myöntänyt apurahaa kuorojen toimintaa varten.

Toiminnan kuluja ovat kuoronjohtajien kulut, nuotiston hankintakulut, matkat ja viikonloppuleirit, konserttikulut ja levytykset, tapahtumien tarjoilukulut, esiintymisasut sekä kirjanpitokulut.

Erilaisten retkien ja juhlien järjestelyt hoidetaan yhdessä kuorolaisten vanhempien talkootyönä.

 

Tampereen lapsi- ja nuoriso tuki ry:n jäseneksi liitytään maksamalla 18 € suuruisen jäsenmaksun. Maksu on perhekohtainen, jolloin toinen vanhemmista on tuki ry:n jäsen. Jäsenmaksu maksetaan lapsen aloittaessa kuoroharrastuksen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja sen tavoitteita suoda lapsille mukava harrastus.

Lukukausimaksut maksetaan syksyllä sekä keväällä. Sisaralennus on 10 €  kaikista sisaruksista. Sisaralennus koskee sekä lapsi- ja/tai  nuorisokuorossa laulavia sisaruksia.

Jäsenenä voit osallistua tuki ry:n kevät- ja syyskokouksiin, joista lähetetään kutsut jäsenille.

 

 

Olet tervetullut joukkoomme tukemaan kuoroharrastusta!